مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

فردی شکایتی علیه من ب عنوان خیانت در امانت در دادگاه کیفری انجام داده و حالا حکم بر منع تعقیب من آماده است ؟ آیا میتوانم پول خسارت وکیل و همچنین ادعای حیثیت کنم ؟ با چه مواردی میتوانم وی را شکایت کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر سوء نیت ایشان احراز گردد به عنوان افترا می توانید علیه وی شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله وی یاید سونیت ایشان را ثابت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله میتوانید دادخواست مطالبه خسارت بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شکایت اعاده و
حیثیت و افترا خیر
نتیجه نخواهید گرفت
ولی میتوانید دادخواست مطالبه حق الوکاله وکیل را اقامه نمایید