مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

سلام وقت بخیر
یک سال ونیم هست وارد زندگی مشترک شدم شوهرم خرجی نمیدهد(نمونه اش هزینه های درمان)سر همین مسئله دست بزن دارد شکایت ترک انفاق کردم لطفا راهنمایی بفرماییدچطورثایت کنم شش ماه کارکردم بزورباکتک حقوقموازم گرفته داده بابت اقساط خونه اش...ایاقانونا میتونم این مسیله رومطرح کنم ایاطرحش کمکی به دریافت نفقه ام میکنه.
باتشکر

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

نفقه در صورت تمکین (روابط زناشویی، زندگی در خانه شوهر..) در هرحال به شما تعلق خواهد گرفت و شاغل بودن یا نبودن شما تاثیری در نفقه ندارد. شما حتی می توانید نفقه گذشته خود را نیز مطالبه کنید. این همسر شماست که باید اثبات کند نفقه پرداخت کرده است و صرف شکایت برای شما کافی می باشد. در هر حال می توانید این موضوع که حقوق شما را نیز به زور برداشته اند نزد قاضی مطرح کنید و اگر رسید پرداخت پول یا واریزی داشته اید با گرفتن صورت حساب همراه خود داشته باشید. برای دریافت پولی نیز که به ایشان داده اید می توانید دادخواست استرداد وجه علیه ایشان به استناد رسید پرداخت دستی و یا اگر پول را از طریق واریز به حساب ایشان یا مستقیم برای پرداخت اقساط ریخته باشید، طرح کنید.