مشاوره حقوقی رایگان - در مورد آپارتمان نشینی

با سلام
میخاستم بپرسم اگر در آپارتمان کسی قصد آزار یکی رو داشته باشه چیکار کنیم مثلا ما در طبقه همکف هستیم و برای آزار ما در ورودی رو محکم میبنند تا ما ناآرام شویم چه میتوان کرد با این همسایه
ممنون از راهنمایی هایتان

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با مدیر ساختمان شور فرمایید
اگر تذکر مثمر ثمر باشد که هیچ در غیر این صورت دادگاه اخطاریه عدم مزاحمت برای ایشان صادر می فرماید

یک وکیل

بهتر است با مدیر ساختمان جهت نصب یک آرام بند بر روی درب ورودی صحبت بفرمایید و در غیر اینصورت به جرم مزاحمت شکایت بفرمایید. بهتر است قبل از شکایت از طریق شورای حل اختلاف

یک وکیل

بهتر است قبل از شکایت از طریق شورای حل اختلاف در جهت صلح و سازش بین خود و همسایگان اقدام نمایید

پرسشگر :

اخه مشکل اینجاست که خودشون مدیر ساختمان هستن دادگاه برای مزاحمت انها چه حکمی خواهد داد

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال برای هر چیز پیش پا افتاده و کم اهمیتی که عنوان مجرمانه ندارد ولی شاید از لحاظ عرفی بشود این عمل را مردم آزاری نامید که نمی شود انتظار نتیجه مثبت از شکایت داشت کمااینکه شکایات و دعاوی مهمتری در دادسراها و مراجع قضایی مطرح است که رسیدگی به این شکایات جز اتلاف وقت طرفین دعوی و مرجع رسیدگی کننده آثار دیگری بر آن مترتب نیست . چونکه آپارتمان نشینی مانند شهر نشینی بیشتر نیازمند فرهنگ و عمل به قانون است تا جنگ و دعوا ! راه حل آن بزعم حقیر اینست ؛ با دوستان مروت با دشمنان مدارا .

یک وکیل

با سلام به نظر نمی رسد به نتیجه برسید این موارد شاید مزاحمت باشد اما عنوان مجرمانه خاصی برایشان متصور نیست.