مشاوره حقوقی رایگان - وکالت

سلام . وقت بخیر . مشکلی پیش اومده برای خانواده عموی من که راهکار از خدمت دوستان صاحب نظر میخواستم .عموی من فوت کرده و زمینی ازش مونده که بنام خودش بوده .حالا برای پیگیری کارهای زمین و ساخت و سند و غیره نیاز به وکالت از تمام اعضای خانواده است ولی دختر بزرگش افسردگی گرفته و چند سالیه حرف نمی زنه جنون نداره ولی واکنش هاش کمه ، و دختر کوچک هم مهجور هستش .. برای پیگیری کار زمینها و داشتن وکالت چکار باید بکنند
ممنون

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

اگر هر دو فرزند مشکلی که گفته اید داشته باشند و دارای پدر و جد پدری و یا وصی منصوب از جانب این دو نباشند، می توانید درخواست تعیین قیم بدهید. البته برای دختر مبتلا به افسردگی باید حکم حجر گرفت. در این زمینه وکالت ممکن نیست زیرا فرزندان صلاحیت وکالت دادن را ندارند. برای سمت قیم نیز در صورت داشتن صلاحیت، مادر بر دیگر خویشان مقدم است.