مشاوره حقوقی رایگان - زمینی که با حکم دادگاه سند گرفته شده

با سلام
بنده حدود 15 سال قبل زمینی خریداری کردم به صورت قولنامه ای، سپس اقدام به دریافت جواز و زدن چهار طبقه ساختمان کردم
بعد از گذشت اینهمه سال فردی مدعی بر صاحب بودن زمین ها کرد و چندین بار محکوم شد و حکم نهایی دادگاه به نفع من صادر گردید و بنده با حکم نهایی دادگاه اقدام به دریافت سند 6 دانگ تک برگ کردم
اما مجددا این شخص بعد از چند سال از بنده شکایت کرده و مرتب ایجاد مزاحمت میکند و میگوید به این سندهای تک برگ هیچی نمیدن و حکم رفته دیوان عالی
آیا میتواند ملک را از من بگیرد ؟
لازم به ذکر است که الان بنده بیش از 4 ساله که سند گرفته ام
با تشکر و سپاس فراوان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست.
ولی با این توضیحات به نظر جای نگرانی نیست

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.برای ایجاد مزاحمت میتونید طرح دعوی کنید.فعلا که شما مالک هستید.سوال کلی وباپیامک قابل پاسخ گویی نمیباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید مستندات شما بررسی گردد نتیجه غیرقابل پیش‌بینی است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مدارک شما باید بررسی گردد بسته به مستندات نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مستندات شما بررسی گردد نتیجه غیرقابل پیش‌بینی است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بدون بررسی محتویات پرونده نمی توان اظهار نظر کرد