مشاوره حقوقی رایگان - سلام.بعد از صدور حکم قطعی دادگاه باید چیکار کنیم؟

سلام.بعد از صدور حکم قطعی دادگاه باید چیکار کنیم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با قطعیت رای اگر پرونده حقوقی درخواست صدور اجراییه نمایید و در صورتیکه کیفری باشد به اجرای احکام کیفری ارسال و از آن مرجع پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
نسبت به درخواست صدور اجرائیه اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام درخواست صدور اجراییه نمایید و در صورتیکه کیفری باشد به اجرای احکام کیفری ارسال و از آن مرجع پیگیری نمایید