مشاوره حقوقی رایگان - بازیابی و پیگیری پیامک

سلام و درود خدمت وکلای عزیز
بنده میخواستم بپرسم آیا امکان داره متن پیامک هایی که قاضی دستور به پرینتشونو داده زودتر از شش ماه هم پاک شده باشه و قابل دسترسی نباشه؟ مثلا بعد از چهار ماه امکانش هست نشه بازیابی شه یا حتما شش ماهو نگه میدارن همیشه اپراتورهای تلفن همراه؟
سپاس

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

حتما شش طبق قانون باید نگهداری بشه و قابل پرینت گرفتن است با دستور قاضی فقط

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قانونا تا 6 ماه باید نگهداری شوند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا پیام ها تا شش ماه قابل دسترسی هستند
و اصلا ممکن است که قاضی ، با گرفتن پرینت پیام ها موافقت ننماید البته بستگی به نوع جرم و سایر ادله دارد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باسلام خیر امکانش نیست وحتما قابل بازیابی و مشاهده هست چه بسا در موارد ضروری پیامکهای بیشتر از شش ماه هم قابل بازیابی هست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تا 6ماه نگهداری می گردد

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.وقت بخیر
پاک کردن شما از گوشی به منزله پاک شدن از سیستم نیست و تا 6 ماه در اپراتور همراه اول میمونه مگر اینکه انتقال نام انجام بدین قبل از شکایت که پیام ها حذف میشه

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام تا شش ماه همه اپراتور ها موظف به نگهداري هستن