مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

شوهرم اعتیاد داره ولی نمیتونم ثابت کنم . آیا در دفاعیه الزام به تمکین میتونم مطرح کنم که ایشان اعتیاد دارن ؟؟؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله مطرح کنین و از دادگاه تقاضای آزمایش گرفتن کنین و اعلام کنین به دلیل اعتیاد ایشان من در غیر حرج قرار دارم و امنیت جانی ندارم و مواد مصرفی روان گردان دارن و باعث مشکل روحی در ایشون میشه و تعادل ندارن و احتمال هر اتفاقی است با بودن در کنار ایشون

مهدي  نيلفروشان دردشتي

مهدي  نيلفروشان دردشتي:

سلام جهت مشاوره لطفا تماس بگیرید. 09123220883 نیلفروشانسلام جهت مشاوره لطفا تماس بگیرید. 09123220883 نیلفروشان

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله و میتوانید با معرفی شهود ، ادعای خود را اثبات نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید عسر وحرج ناشی از اعتیاد ایشان ثابت شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
صرف داشتن اعتیاد دلیل بر عدم تمکین نیست باید حالت مضر بودن آن برا زندگی مشترک اثبات نمایید

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام صرفا اعتیادی که مضر وموجب خوف جانی زن گردد(مثلا اعتیاد به شیشه)وانجام ازمایش وتایید آن توسط پزشکی قانونی میتوان عذر موجه در عدم تمکین باشد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

سلام. بله شما اعتیاد ایشون رو مطرح کنید. قاضی دادگاه ایشون رو برای ازمایش به مراکز مورد نظر میفرستن. اثبات با شما نیست.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باسلام بله حتما میشه و راه اثباتش هم این هستش که اعلام کنید ظرف 24 ساعت به پزشکی قانونی جهت تست معرفی بشه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تقاضای ارجاع به پزشکی قانونی گردد ضمن اینکه باید اعتیاد مضر برای خانواده به تشخیص دادگاه باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

قابل اثبات از طریق ارجاع به به پزشکی قانونیست.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .می توانید مطرح نمایید اما اعتیادی مدنظر قانون است که خانمان بر انداز باشد.اثبات ان نیز امر فنی وبر عهده پزشکی قانونی است.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

تمکین ارتباطی به اعتیاد ندارد مگر اینکه بیم انتقال بیماری و یا صدمه برود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بله شما میتوانید اعتیاد همسرتان را مطرح نمایید برای اثبات اعتیاد و همسرتان می توانید از شهادت شهود تست اعتیاد و اگر در کمپ بستری بوده نامه کمپ را برای اثبات ادعای خود ارائه دهید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

میتوانید.امااعتیادی که برای شماضررنفسی یاشرفی داشته باشد مجوزعدم تمکین میتواندباشد

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام. وقت بخیر
بله میتونین مطرح کنین یا زمان مصرف عکس بگیرین یا اگه قبلا در کمپ ترک اعتیاد حضور پیدا کردن ثابت کنین و بگین اگه فرزندی دارین براش خطر و آسیب ابتلا وجود داره و بخواین از دادگاه که به تست بفرستن همسرتون را.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله ميتونيد مطرح كنيد ولي بايد ثابت كنيد