مشاوره حقوقی رایگان - پرینت متن پیامک

سلام.شوهرم بمن تهمت زده و من شکایت کردم.سیمکارتم یکماهه خاموشه.پرینت متن پیامک پنج ماه رو میدن(با احتساب یکماه خاموشی)یا شش ماه؟دقیقا از چه تاریخی پرینت میگیرن؟ شش ماه قبل از ثبت شکایت یا شش ماه قبل ازاولین جلسه دادگاه؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

شش ماه از زمان تقاضای قاضی و تاریخ نامه از اداره مخابرات

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در بعضی از جرائم
اصلا قاضی با درخواست ، گرفتن پرینت پیام ها ، موافقت نخواهد کرد
و اصولا پیام ها تا شش ماه قابل پرینت گرفتن هستند ولی در بعضی جرائم ، به دستور قاضی بیشتر از شش ماه هم ممکن است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

6 ماه از زمان درخواست قاضی به مخابرات برای استعلام.

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام پس از ثبت شکایت وانجام استعلام از تاریخ استعلام تا شش ماه قبل داده ها(ورودی وخروجی مکالمات وپیامک ها )قابلیت پرینت دارند.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
6 ماه از تاریخ تقاضای قاضی .
بازه زمانی را قاضی تعیین می کند ( یک روز تا 6 ماه )
البته به صرف شک و تردید شوهر یا زن قاضی دستور اخذ پرینت را نمی دهد .

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام از زمان تقاضای دادگاه از ازاره مخابرات ششماه مد نظر خواهد بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً در سامانه‌های مخابرات خروجی و ورودی تلفن ها موجود است و تا یک سال رو هم ارائه خواهند داد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

شش ماه از تاریخی که دادیار دستور به اخذپرینت میکنه حالا این دستور چه زمانی باشه از اون تاریخ باید در نظر بگیرید.ولی در اینطور مواقع معمولا متن پیامک توسط دادسرا گرفته نمیشه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اصولا ورودی و خروجی پیامها تا 6 ماه در مرکز مخابراتی موجود می باشد
احتمال صدور دستور ضعیف می باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .پرینت پیامک بستگی به نظر قاضی دارد در صورت موافقت ممکن است بیشتر از 6 ماه را هم درخواست نماید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

معمولامتن پیامک ها6ماه اززمان ارسال نگهداری میشود.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام از زمان دستور قضايي تا شش ماه قبل