مشاوره حقوقی رایگان - وصول حق بیمه تامین اجتماعی از کارفرما به دستور نامه اجرای احکام دادگاه

باسلام
اینجانب داخل یک شرکت دولتی کار کرده ام و کارفرما برای من چندماه آخری بیمه پرداخت نکرده و بعد داخل اداره کار شکایت شو کردم محکوم به واریز حق بیمه چندماه آخری شد و الان از طریق اجرای احکام دادگاه نامه بردم تامین اجتماعی برای وصول حق بیمه از کارفرما ولی متاسفانه به دلیل پارتی بازی تامین اجتماعی در این خصوص اقدامی انجام نمی دهد بلکه باید چکار کنم حق بیمه خود را بگیرم

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

باید به اجرای احکام مراجعه کنین و باقاصی مربوژع موضوع رو مطرح کنین

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در اجرای احکام درخواست توقیف حساب و اموال ایشان را مطرح نمایید و میتوانید با شرایطی ، درخواست‌
جلب ایشان را نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از اجرای احکام نامه ای دیگر بگیرید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید توقیف حساب و اموال را از طریق اجرای احکام مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
کارفرما باید حکم را اجرا کند در غیر اینصورت انوال وی را بازداشت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام از طریق اجرای احکام وگزارش به قاضی مربوطه پیگیری نمایید.هيچ مقام رسمي و يا سازمان دولتي نمي تواند حكم دادگاه را تغيير يا از اجراي آن ممانعت نمايد مگر دادگاه صادر كننده حكم يا مرجع قضايي بالاتر آن هم در شرايطي كه قانون معين نموده باشد و ضمانت اجراي حكم اين ماده در موارد576و577 قانون مجازات اسلامي تعيين گرديده است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید