مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه اخطاریه قماربازی

با سلام
من چند ماهی توی سایت شرط بندی بودم ولی پولی که میزاشتم و برمیداشتم خیلی خیلی کم بود
برام پیام اومد منم دیگه شرکت نکردم
و کارتمم مسدود شد
امروز برام حکم اومده که به دادیاری دادسرای عمومی مراجعه کنم
حکم من چیه یعنی؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بستگی به اعمالی که شما انجام دادین داره و اعمال سایت شرط بندی که آیا شما مطلع بودین یانه که با بررسی قاضی احراز میشه این موضوع در کلیت نگران نباشین

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه رفتار مجرمانه شما در سایت های شرط بندی از مصادیق قمار تلقی گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر بعد از پیام دیگر شرکت نکردید‌ نگران نباشید تعهد میدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید حتما به دادسرا مراجعه نمایید و از خود دفاع نمایید
و در صورت عدم مراجعه ، دارای مجازات خواهید بود
جهت مشاوره در دادراه تماس بگیرید

یک وکیل

دادیار حکم صادر نمیکند بلکه صرفا قرار صادر میکند.بعداز آن باید در دادگاه حاضر شده و پاسخگو باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
احتمالا از شما تعهد می گیرند در غیر اینصورت پرونده جهت محاکمه به دادگاه ارسال میشه

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

شلاق و یا جزای نقدی که عمدتا تعلیق می شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورت قطع و عدم تکرار بعد از اخطار با تعهد حل می گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
جرم قمار و شرط بندی از جرایمی است که قاضی برای مرتکبی که سابقه کیفری ندارد و برای بار اول این جرم را مرتکب شده اختیار دارد با اخذ تعهد کتبی از متهم پرونده را بایگانی نماید
حضوری پیگیری نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر برایتان پیام امده وشما شرکت نکردید صرفا تعهد گرفته می شود.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به عنوان متهم احضارشده اید.به شماتفهیم اتهام وقرارتامین صادرمینمایند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما به دادسرا مراجعه و از خود دفاع نماید