مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارچاق کن

باسلام بنده شکایتی در اداره کار علیه کارفرمام تنظیم کردم ‌که حکم محکومیت وی به بیمه و سنوات و... گرفتم نماینده من که قرار بود شکایت را پیگیری کند این حکم را گرفته ولی حکم بیمه بیکاری را علیرغم گرفتن4 میلیون تومان پول از بنده بعنوان حق وکالت مجبور شدم خودم پیگیری کنم حال متوجه شدم رای اداره کار را ایشان بدون اذن من به اجرا گذاشته و قصد تلکه کردن کارفرما را دارد حالا سوال اگر بخام جلوی اقدامات احتمالی او را بگیرم راهش چیه و اینکه 10تومن هم سفته گرفته برای دریافت 2میلیون دیگه از من راه خنثی کردن اونکار چیه متوجه شدم نامبرده شیاد و کارچاق کن هست

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

به اداره مربوطه اعلام کنین که ایشون دیگر نماینده شما نیستن

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.به شعبه مربوطه مراجعه کنید و مراتب عزل ایشان را اعلام کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید تمام حق الوکاله وکیل را پرداخت نمایید و میتوانید ایشان را عزل نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با مراجعه به شعبه اجرای احکام وکیل را عزل کنید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر وکیل نیست بابت تظاهر به وکالت از ایشان شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
وکیل را عزل نمایید دادخواست استردادلاشه سفته مطرح نمایید