مشاوره حقوقی رایگان - محل شکایت از نتورکر ها

سلام . پسر فامیل دورمون که در یه شهر دیگه ساکن هستن پسر ساده من را به بهانه کار برده به یه جایی و بمن گفت مشهدم ولی دروغ بوده الان دوماه . منم فهمیدم که این ها عضو کیونت شدن . تازه از من به بهانه رهن خونه 50ملیون پول گرفتن . حالا بما جا دقیقش را نمیگن . من چطوری پیگیری کنم . از کی و به کجا شکایت کنم

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

اگر تلفنی این تقاضا رو کردن محلی که شما تلفن رو پاسخ دادین اگر به صورت حضوری اومدن و پیگیری کردن که ایشون رو بردن به محل دیگه به همان محل که هماهنگ کردن ولی اگر پسرتون خودش رفته در شهر محل که پسر همسایه شما سکونت دارن

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از طریق دفتر خدمات قضایی به دادسرا شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به استناد تمامیه اطلاعات و توضیحات و شماره های تماس از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت نمایید