مشاوره حقوقی رایگان - تغییر جنسیت

ببخشید من سوال پرسیده بودم در مورد اینکه بعد تغییر جنسیت اگر بخوام مدرکمو بعد از فارغ التحصیلی از یکی از دانشگاه های ترکیه تغییر بدم از طریق خود دانشگاه، گفته شد که تاییدیه دادگاه ترکیه هم لازم هست. میخواستم بدونم به عنوان خارجی که فقط اجازه اقامت دانشجویی داره من آیا میتونم از از دادگاه ترکیه حکم بگیرم؟ آیا امکان داره دانشگاه هیچ وقت مدرکمو تغییر نده چون خارجی هستم؟؟؟ لطفا لطفا راهنمایی کنید خیلی سردرگمم و امیدی ندارم.

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

شما بعد از تغییر جنسیت در ایران و تغییر مدارک رو تغییر دادین به وزارت خارجه هم اعلام کنین تا تاییدیه این کار رو با همکاری دادگاه ایران بدن بعد نامه قضایی به ترکیه از ایران ارسال میشه چون ایران با ترکیه خدمات قضایی مشترک دارن

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید به دانشگاه محل تحصیل خود در ترکیه
مراجعه نمایید و نه دادگاه ترکیه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
ابتدا در ایران تایید مدارک را انجام دهید سپس تاییدیه از ترکیه دریافت نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به دانشگاه محل تحصیل خود در ترکیه مراجعه نمایید