مشاوره حقوقی رایگان - پرونده کیفری

با سلام در زمینه تهدید تهمت و فحش شکایتی انجام دادم که دادسرا میگه شاهد نداری پرونده می خواد ببنده موضوع اصلی یک صلح و سازش از بنده گرفته شده که با تدلیس و نیرنگ که شاهدین ان شخص و مسیول شورا از سند گرفتن حق مجرای اب ان از باغ بنده خبر داشتند و بنده بی سواد بودم متنی بر علیه من نوشته شد و در انجا قید شد ان شخص به من ازار و اذیت نکند متاسفانه ازار و اذیت دو چندان شد علت چیست بنده به دادسرا میگم موضوع ارجاع بده کارشناس رسمی دادگستری ثبت و کشاورزی که حق بنده ضایع نشود بعد رای صادر شود

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بهرحال باید بتونید ادعای خودتون رو ثابت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،باید ادعای خود را با مدارک ثابت کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت شاکی باید برای ادعای خود دلیل ارائه کند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شاکی در جهت شکایت خود با دلایل و مدارک متقن و محکمه پسند ارائه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دلائل و مدارک و شهود ...خود را ارائه دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما مبهم است
قاضی فقط در محدوده شکایت شما رسیدگی می کند اگر مدرکی دال بر فحاشی آنان ندارید منع تعقیب صادر می شود .
برای تدلیس و سایر مسائل باید جداگانه شکایت نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام سوال شما مبهم می باشد برای راهنمایی بهتر ازطریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید