مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست بطلان سند ازدواج

با سلام. اگر پدر خانم بعد از گذشت مدتی دادخواست بطلان سند ازدواج دخترش را تقدیم دادگاه کند به دلیل اینکه در زمان عقد رضایت نداشته است. وضعیت حقوقی این موضوع را بیان میفرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورتي كه كتبي اعلام رضايت كرده اند خير نميتوانند

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید بررسی شود که آیا سند نکاح را امضا کرده است یا خیر اگر امضا کرده باشد نمیتواند ادعا کند و بار اثبات آن هم به دوش خودش است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما قرار رد دعوا
صادر خواهد شد
زیرا عقد نکاح حتی اگر بدون رضایت پدر ، ثبت شده باشد باز هم قابل ابطال و فسخ نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
نکاح صحیح می باشد با امضای عقدنامه نمی توانند ادعایی داشته باشند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما ناقص است بدون اذن پدر چطور ازدواج شما ثبت شده است ؟

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر سند ازدواج را امضا کرده است نمی تواند مشکل ایجاد کند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سند ازدواج را امضاء نکرده باشد تحت شرایطی می تواند.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام نکاح صحیح می باشد اگر بدون رضایت پدر هم ثبت شده باشد باز هم قابل ابطال نمیباشد