مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی

رد مال اعسار پیش پرداخت مبلغ پنج میلیون تومن و ماهیانه به طور مساوی از قرار هر ماه مبلغ چهارصدهزار تومن این حکم ظرف بیست روز قابل تجدید در دادگاه های تجدید نظر می باشد که بعد از مهلت مقرر اعتراضیه ای وصول نشد و پیش پرداخت را پرداخت و به طور مرتب و منظم شروع به پرداخت اقساط نمودم تا کل مبلغ را پرداخت و مستهلک نمودم حال شاکی با تنظیم شکایت و کارشناسی اموال خود را بروز میخواهد ایا شاکی این حق را دارد چنین مطالبه ای را بکند

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید دادنامه شما مطالعه گردد و ممکن است که شاکی بتواند مطالبه نماید

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام اینکه بر چه اساسی رد مال انجام داده اید خیلی مهم است ایا کارشناسی شده یا خیر؟ ایا بر اساس گفته شخص شاکی پس از اعلام مبلغ نسبت به دادخواست اعسار اقدام نموده اید ؟پاسخ سوالات فوق میتواند راهگشای مشکل شما شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
بسته به دادنامه اصداری دارد کارشناسی شده است یا خیر

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حسب اینکه شما محکوم به رد عین مال شده اید یا قیمت مال پاسخ متفاوت خواهد بود . در صورت نیاز به توضیح بیشتر تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام باید دادنامه شما مطالعه شود برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی داد راه با بنده تماس بگیرید