مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب مهریه

همسره بنده برای مهریه شکایت کرده و دو حساب من مسدود شده در یکی از حسابها پول امانتی که متعلق به مادرم بوده قرار داشته پرینت بانک هم موجود هست که پول از حساب مادرم به حساب من واریز شده آیا امکان رفع مسدودی حساب هست با خیر
با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر قابل رفع مسدودی نمی باشد و فقط مادرتان می تواند به عنوان مدعی دادخواست اعتراض ثالث نسبت به توقیف وجه موجود در حساب شما را اعلام نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر توسط اجرای ثبت ، وجه نقد بابت مهریه از حساب شما ، برداشت خواهد شد و به
زوجه داده خواهد شد

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام وعرض ادب امکان رفع انسداد نیست مادر بایستی به عنوان معترض ثالث علیه شما وهمسرتون دعوا رو مطرح و نسبت به رفع توقیف از حسابتون اقدام نماید در صورتی فوریت امر درخواست دستور موقت مطرح نمایید وپس از صدور حکم له مادرتون میتوانند مبلغ را برداشت نماییند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی ممکن است که به نظر بعید می‌دونم موافقت بشه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مادر به عنوان معترض ثالث اقدام نمایند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر مادرتان باید اعتراض نماید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مادر شما به عنوان معترض ثالث علیه شما و همسرتان دعوا را مطرح می کند و نسبت به رفع توقیف اقدام می نماید