مشاوره حقوقی رایگان - خیانت زنم

سلام. ممنون از راهنمایی. ولی وقتی نون دوتا بچه ام بزور در بیارم چطور به قسط راضی بشم میدونم که نمیتونم تهیه کنم یعنی تمام این سالها که بازی بودم بازهم بازیچه باشم. پس باید گفت که زنی اگه خیانت کنه نباید گذشت کرد و در همون لحظه حقتو بگیر و ابروشو ببر. من 15 سال ازدواج کردم مهریه یک میلیون تومانه یعنی چقدر میزنن. بعدش خودش ترکم کرد چقدر برام میزنن.؟
من کسی رو ندارم راهنمایی کنه منو بعنوان برادر کوچکتون حساب کنید ممنون. دوم اگه من بگم زنمو میخوام و ان اسرار به طلاق داره ان موقع چی.؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که توانایی پرداخت ندارید می تواند دادخواست اعسار و تقسیط مهریه بدهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تقاضای اعسار بدهید طلاق هم در اختیار مرد است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بعد از صدور حکم قطعی ، دادخواست اعسار بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
در صورت عدم استطاعت در پرداخت اعسار بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تماس بگیرید تا مفصل برای شما توضیحات لازم ارائه گردد .

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نياز به بررسي وجود دارد
ميتوانيد اعسار دهيد