مشاوره حقوقی رایگان - سقوط مصالح از ساختمان نیمه کاره

سلام
جلوی یک ساختمان نیمه کاره بمدت 4 دقیقه پارک کردم کارگر جلوی درب هم گفت زود برگرد
رفتم و برگشتم دیدم ی آهن روی ماشین من افتاده زنگ زدم 110 اومد ی گزارش نوشت ولی پیمانکار ساختمان گفت نباید اینجا پارک میکردی
دوربین ساختمان کناری هم اون نقطه رو نمیگیره
چجوری باید ثابت کنم که اینجا اتفاق افتاده؟
میتونم خسارت ماشینم رو از طریق شورای حل اختلاف اقدام کنم و بگیرم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا از طریق شورای حل اختلاف دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری نمایید و سپس دادخواست مطالبه خسارت

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با صورت جلسه
گزارش 110 میتوانید مطالبه خسارت از بیمه نمایید

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام ابتدائا تامین دلیل کنید وسپس شکایت مطالبه خسارت مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود با صورت جلسه گزارش 110 میتوانید مطالبه خسارت از بیمه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ تامین دلیل دادخواست مطالبه خسارت بدهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با گزارش 110 و شهود اطراف حادثه جهت مطالبه خسارت اقدام نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
استشهادیه مهلی تهیه کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام با صورتجلسه 110می‌توانید مطالبه خسارت نماید