مشاوره حقوقی رایگان - عدم مشارکت در هزینه آسفالت ساختمان

با سلام
بنده مالک اپارتمانی هستم که در طبقه اخر ساختمان 10ساله هست و تمام کولرها هم بالای واحد ما هست. اکثر کولرها در تابستان نشتی آب دارن و اسفالت ساختمان هم به دلیل قدیمی بودن ترک برداشته و سقف ما هرسال در تابستان و زمستان نم میده و رنگ خونه زرد میشه.هیچ یک از اعضا مشارکت نمیکنن و مدیر ساختمان هم میگه کاری از دست من ساخته نیست و ما تا حالا دوبار با هزینه خودمون جاهایی که ترک داشته رو ایزوگام کردیم. سوالم اینه چطور قانونی شکایت کنم که زودتر رسیدگی شه. ممنون

پاسخ ها :

عدم مشارکت در هزینه آسفالت ساختمان هزینه تعمیرات در ساختمان ساختمان