مشاوره حقوقی رایگان - دعوای متقابل خلع ید درخواست فروش

با سلام
سوالی پرسیده بودم و استادان عزیز زحمت پاسخ به بنده را کشیدن متشکرم
سوال بنده دعوای متقابل در خصوص خلع ید ملک ورثه ای بود که نتیجه این شد که دادخواست فروش باید انجام بشه در شرایطی که پیش امده ولی متوجه این موضوع نشدم که دادخواست فروش باید فقط فروش سهم اشخاصی باید باشه که دعوای خلع ید مطرح نمودن یا به طرفیت همه مالکین ملک ورثه ای باید مطرح شود . این موضوع برای بنده گنگ مانده ممنون میشم که راهنمایی بفرمایید که زودتر این دعوای متقابل را انجام بدم
باتشکر مجدد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.