مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به قاضی و احکام صادره

بنده ملکی را به تاریخ 1396/05/7 با شخصی قولنامه کردم که شروطی ضمن عقد تعیین کردیم که متاسفانه بعد از مدتی متوجه شدم که خریدار به همراه بنگاه دار مرتکب تخلفاتی چون: جعل سند ، فروش مال غیر و خیانت در امانت شده اند کهبنده با توجه به مدارک مستند و نظر کارشناس رسمی اقدام به دعوی کیفری کردم که متاسفانه عملا بوسیله دادستان محترم تهدید شدم و در عین ناباوری ایشان اقدام به صدور قرار منع تعقیب کردن و بعد از آن دادگاه کیفری به استناد به دلایل دادستان اعتراض بنده را رد کردند.حال با این وضعیت و مدارک مستند و شهود و مطلعین موجود باید دادم را به کجا بگویم تا ملکی که تمام دارایی بنده بود بدستم برگردد .بنده با این اتفاق حدود4 سال در فقر مطلق زندگی کردم مستاجر و دارای 2فرزند میباشم.
لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما واضح نیست تماس بگیرید و تصویر مبایعه نامه و دادنامه ها را ارسال نمایید تا راهنمایی شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است، پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت استفاده نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق پنل ارسال مدارک و مستندات مدارک خود را ارسال نمایید تا مورد بررسی و ارائه راهکار مناسب حقوقی قرار گیرد