مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا

با سلام و احترام
بنده زوج هستم تو دوران عقد با خانمم به مشکل خوردیم و ایشان شکایت نفقه و مهریه کردن و میگیرن
آیا من میتونم برای پس گرفتن طلاها اقدام کنم چکار کنم، اون به دروغ میگه فروختم آیا میشه پس گرفت؟
و در صورت پس گرفتن طلاها آیا ایشان میتونن دوباره شکایت کنن که من مال به دست آوردم و برای مهریه طلاهارو پس بگیرن آخه ایشون وکیل گرفتن؟

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام امکان استرداد طلا وجود دارد را صورت راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه اقدام کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله ميتوانيد طرح دعوا نماييد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر زوج هدایایی را بعد عقد خریده و هبه کرده است و فاکتور خرید آن ها را در اختیار دارد می تواند دادخواست رجوع از هبه و استرداد طلا به طرفیت زوجه تقدیم دادگاه کند. البته به شرط این که هبه معوض نبوده و عین مال هبه داده شده هنوز در مالکیت و اختیار زوجه باشد، قابل استرداد است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر عین ها موجود باشد قابل استرداد است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود در صورتی که مال موجود باشد و فاکتور داشته باشید بله

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید فاکتورها بنام شما باشد و اثبات کنید مال موجود است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله امکان استرداد
عین یا قیمت طلا وجود دارد البته اگر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر موجود باشد می توانید استرداد کنید.
بابت مهریه میتواند توقیف کنید.

مینا احمدی

مینا احمدی :

اثباتش دشوار است بهتر است وکیل بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ قسمت آخر سوال شما مثبت است .