مشاوره حقوقی رایگان - وثيقه براي زنداني

سلام و عرض ادب ممنونم از مشاوره و وقتي كه ميذاريد و جواب ميدهيد.
همونطور كه قبلا گفتم فرد بعد از دادگاه، محكوميتش مالي شد و چون سند نداشته رفته زندان. الان كه سند آوردن وكيلمون گفته ١٠روز طول ميكشه تا از زندان دربياد!
ميخوام بدونم دليلش چيه!؟
مگه بعد از گذاشتن سند نبايد بلافاصله آزاد بشه!؟

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

چه آن سند برای وثیقه آزادی متهم و چه برای پرداخت بدهی محکوم از آن یا به عنوان ضمانت شرطی باشد ممکن است چند روزی برای کارشناسی ارزش سند پیشنهادی به میزان وثیقه و اعلام به زندان برای آزادی طول بکشد. می توانید برای جواب روشن تر سوالتان را از وکیل پرونده بپرسید چون در جریان پرونده و مراحل دادرسی هستند.