مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد ربوی و نزول

سلام. در خصوص یک قرارداد مشارکت محکوم شدم. شکایتم رو در خصوص فرد نزول خور به کدام ارگان ببرم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوان شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی طرح و اقامه نمایید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام ، به عرایضم با دقت توجه نمایید : معاملات ربوی که اصطلاحا به آن نزول گفته می شود ، جرم است یعنی هم ربا دهنده ( که در این سوال ، ربا دهنده شما هستید) و هم ربا گیرنده ، هر دو مرتکب جرم شده اند و مجازات هر یک از ایشان عبارت است از شش ماه تا سه سال حبس به علاوه ی تا 74 ضربه شلاق به علاوه ی جزای نقدی معادل مال ربا داده شده . منتها برای اینکه شما در دادگاه کیفری ، به مجازات محکوم نشوید می بایست به این موضوع استناد نمایید که شما (یعنی ربا دهنده) در پرداخت وجه یا مال اضافی مضطر بوده اید یعنی باید بگویید که چاره ی دیگری جز پرداخت ربا نداشته اید و این موضوع را با دلایل از جمله با شهادت شهود، برای قاضی ثابت نمایید در اینصورت فقط ربا گیرنده (بعنی در این سوال ، طرف مقابلتان ) فقط محکوم به مجازات می شود و شما مجازات نخواهید شد .
برای طرح شکایت می بایست از طریق دفاتر خدمات قضائی طرح شکایت نمایید . ولی حتما به توضیحاتی که فوقا خدمتتان دادم توجه کنید تا خدای ناکرده محکوم به مجازات نشوید . موفق و موید باشید . برای کسب اطلاعات بیشتر و یا انجام کار ، با اینجانب تماس بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دفاتر خدمات قضایی طرح دعوا کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید در دادگاه کیفری ، شکایت ربا را مطرح نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

از طریق دفاتر خدمات طرح دعوا کنید در صورت نیاز می توانید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام ازطریق دفاتر خدمات قضایی طرح دعوا کنید