مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل

سال گذشته همسرم بدون اطلاع من خونه رو به همراه تمامی لوازم خونه ترک کرده و به جای نامعلومی رفته.دو سال بعد از ازدواجمون اکثر وسایل خونه رو من خریدم میتونم اونا رو ازش بگیرم؟ضمنا صورت جهیزیه ندارد.میتونم درخواست عدم تمکین بدم؟مطلع شدم که در آژانس املاک کار میکنه بدون اطلاع من و کسب اجازه ی من،با توجه به اینکه در بنگاه معاملات ملکی کار میکنه و محیطش مناسب خانمها نیست میتونم درخواست عدم اشتغال به کار به دادگاه بدم و از کار کردنش تو این محیط جلوگیری کنم؟
ایشان با وجود داشتن فرزند معلول و نابالغ کوچکترین هیچ اهمیتی به فرزندمان نمیدهد و او را یک سال پیش نزد من گذاشته و فرار کرده آیا عمل ایشان مجرمانه نیست؟
قبل از فرار از منزل،ایشان مبادرت به خرید گوشی موبایل و کامپیوتر و استخدام وکیل و اجاره منزل شخصی نموده است در صورتی که مخارج ایشان را من پرداخت میکردم و ایشان پولی در این حد نداشتند میتوانم از ایشان در این زمینه شکایت کیفری نمایم.
عاجزانه درخواست راهنمایی دارم

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ميتوانيد دادخواست الزام به تمكين دهيد و در صورتي كه ثابت نماييد وسايل را شما خريداري نموده ايد قابل پس گيري است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر شما فاکتور خرید داشته باشید بله میتوانید وسائل را مسترد نمایید
و شما باید دادخواست الزام به تمکین زوجه را مطرح نمایید و
شما میتوانید دادخواست
منع زوجه از اشتغال ، را اقامه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست الزام به تمکین و بازگشت به زندگی مشترک را تقدیم نمایید