مشاوره حقوقی رایگان - ماده 527 مجازات

اگر کارمند دولت نباشی و ماده 527 رو دادسرا بهت داده باشه و هیچ مدرکی دال بر جعل سند و مهر و غیره نداری نهایت حکم دادگاه به چیه؟

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام حتما مدرکی بوده که در دادسرا جلب دادرسی شدی اما اگر دادسرا اشتباه کرده باشد و اثبات کنید که بی تقصیری احتمالا منع تعقیب

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.