مشاوره حقوقی رایگان - چک امانتی

باسلام در سال 96 دو فقره چک بابت بدهی به صورت امانت به شخصی دادم. و بعد از دادن بدهی متاسفانه چک ها را تحویل نداد. لازم به ذکر است با عنایت به اعتماد رسید پرداخت نداشته. بعد از گذشت سه سال چکها برگشت خورده و حساب دسته چک جدیدم را متوقف کرده است. الان دوماه است که طی تلفنها و پیامهای مکرر لاشه چکها را حتی در عوض پرداخت مقداری وجه تحویل نداده و بلاتکلیف گذاشته است.
همچنین بعد از استعلامهایی که از ایشان گرفته شده، چند پرونده کلاهبرداری، حمل اسلحه، دستگاه چاپ پول و حمل مواد مخدر را نیز داشته است. لطفاً برای آزادسازی حساب جاریم راهنمایی فرمائید. باتشکر

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام اسناد تجاری در ید هر شخصی باشد دال بر مدیون بودن است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
متاسفانه محکوم به پرداخت هستید .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
شکایت،خیانت درامانت نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

چک سند تجاریست و در دست هر کسی باشد اصل بر مدیونیت صاحب چک است.مگر اینکه امانی بودن چک و خیانت وی را اثبات کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وجود اصل چک در دست دارند دلیل مدیونیت شما است مگر خلاف آن را ثابت کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع به نظر فاقد وصف کیفری در صورت تسویه حساب می توانید دادخواست به طرفیت دارنده تقدیم نمایید

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

ارسال اظهارنامه و مطالبه لاشه چک
و در صورت عدم استرداد طرح دادخواست استرداد لاشه چک

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید دادخواست استرداد لاشه چک و ابطال اوراق چک ها را مطرح نمایید ولی باید در دادگاه ، بوسیله فیش های پرداختی ، اثبات نمایید که مبلغ چک را پرداخت کرده اید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید امانی بودن چک و خیانت وی را ثابت کنید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

وجود اصل چک در ید دارنده دلیل بر مدیونیت صادر کننده است

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.باارسال اظهارنامه به صورت رسمی ازایشان بخواهید چک ها رامسترد نمایند درصورتی که مسترد نکردن شکواییه باعنوان خیانت درامانت مطرح نمایید.ازطریق حقوقی نیزمیتوانید دادخواست استرداد لاشه چک دهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام وجود اصل چک در دست دارنده دلیل برمدیونیت صادر کننده می باشدمگرابنکه شما بتوانید امانی بودن چک و خیانت شخص را اثبات نمایید .