مشاوره حقوقی رایگان - خیانت زن به شوهرش

با سلام، ای کاش مرده بودم این روزها رو نمی دیدم، یک روز دخترم گفت بابا وقتی نیستی خانه ما آدم میاد، من گفتم فامیل، آشناها، هستند گفت نه، غریبه هستند، حتی اسم دو نفر هم را گرفت، یه خانه ای داخل محل ما است که من رفت و آمد داشتم به زنم گفته بودم حتی قسم کربلا چون رفته است که من اونجا نمیروم، دخترم گفت اونجا هم چند بار با مامان رفتم، زنم از سر کار اومد خلاصه پیش پدر و مادر خودم بردم گفت نه من نکردم به برادر بزرگش زنگ زدم بیا چنین موضوعی است نیامد چون پدر زنم فوت کردند، بعد از این موضوع خط همراه که من خریده بودم داخل گوشی خودم انداختم، نزدیک یک ماه بعد عکسی دیدم که ای کاش مرده بودم، کم کم بهش گفتم حتی بهش نشان دادم گفت من نیستم تا 6 یا 7 شب پیش خواب بود به دخترم میگوید گوشی رو بیار عکس رو پاک کرده، همه چیزم که مثل خر کار کردم 11 سال در آوردم به نام خانم است؟ حتی مریض شدم پول خودم که به نامش است پول نداد تا دارو بگیرم، شما رو به فاطمه زهرا کمکم کنید به میگفتم زن تو و دخترم مثل جفت چشم هایم هستید،مثل غذا و آب هستید میگفتم تو نباشی من میمیرم چون نفس و قلب منی یا آقا ابولفضل یا امام حسین علیه السلام کمکم کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارکی برای اثبات ادعا خود دارید از همسرتان به عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید جهت کسب اطلاع بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جهت اظهار نظر دقیق مدارک باید بررسی و در صورتی که تمایل دارید از پنل مشاوره تلفنی استفاده فرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

سلام
سوالتان را مطرح نکرده آید و صرفا داستان تعریف کرده اید!