مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت پیامکی

با عرض سلام

نزدیک یکسال است که از همسر اولم جدا شده ام . حدود سه ماهه که مجددا ازدواج کرده ام . خانواده همسر سابقم پس از فهمیدن موضوع برآشفته اند و ناراحتی خود را به عناوین مختلف اعلام کرده اند . اما برادر خانوم سابقم هر از چند گاهی با پیامکهای توهین آمیز و ناجور برای من مزاحمت ایجاد می کند. جدیدا به سراغ صفحه اینستاگرام خانومم رفته تا ایشان را فالو کند . چطور می توانم از ایشان شکایت کنم و ایشان را سر جایش بنشانم . راه آن چگونه است.

پاسخ ها :

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

با سلام با پرینت از متن پیامکهای ارسالی توسط نامبرده در دادسرای محل وقوع جرم شکایت خود را مطرح نمائید

یک وکیل

سلام" تحت عنوان توهین و فحاشی از طریق پیامک و با ارائه مدارک جرم در دادسرای جرائم الکترونیکی از فرد نامبرده شکایت کیفری نمائید.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.عزیزان به درستی راهنمایی کردند.ولیکن به نظر می رسد متارکه قبلی وازدواج مجدد شما با هدف دستیابی به آرامش در زندگی است ولاغیر .فلذا پیشنهاد می کنم با تغییر وسیم کارتتان ونام در فضای مجازی از این مرحله به راحتی عبور نمایید وخود وخانواده وقوه قضائیه را صرفاً به خاطر سر جا نشاندن برادر خانم سابقتان به تکاپو نیندازید.یاالله

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
میبایست شکایت خود را حسب مورد مبنی بر توهین و افترا به دادسرای محل وقوع جرم تقدیم کنید و از پیامکها هم عکس تهیه و ضمیمه شکواییه کنید و درخواست استعلام پیامکهای ارسالی از شماره مورد نظر را نیز بنمایید

یک وکیل

سلام. همکاران پاسخ کامل را مطرح کردند لذا از تکرار پرهیز می نمایم

یک وکیل

با سلام به دادسرای محل وقوع جرم توهین و تهدید مراجعه و مدارک را ضمیمه نمایید.