مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد شناسنامه

سلام
نامزد بنده بعنوان کارآموز در یک سالن زیبایی با عقد قراردادی سه ماهه مشغول به کار شدن که قرار بوده طبق قرارداد سه ماه کار رایگان در ازای آموزش باشه
حالا بعد از اتمام زمان قرارداد، صاحبکار مدعی شده که قرارداد پشت نویسی داشته مبنی بر اینکه یکسال باید نامزد بنده اونجا بمونه. حالا ما شکایت کردیم تحت عنوان جعل سند
یه دادخواستم دادیم واسه استرداد. الان دادگاه واسه شکایت جعل سند 2 تومن بابت کارشناسی خواسته.
سوال من اینه
آیا من تا تاریخ رسیدگی به دادخواستم که آذرماه هستش صبر کنم با هزینه کمتر میتونم مدارک نامزدمو پس بگیرم و کلن بیخیال جعل سند و کارشناسیش بشم؟
درضمن صاحبکار اظهار کرده که شناسنامه دستشه
ولی هم به مامور کلانتری و هم به بازپرس گفته 10 تومن میگیرم بعد مدارکو میدم

پاسخ ها :

عدم استرداد شناسنامه جعل سند جعل