مشاوره حقوقی رایگان - لواط

سلام
یکی از دوستان مجرد من با پسری که به سن قانونی رسیده است، با رضایت او ارتباط برقرار کرد و این فرد (طرف قابل) با همکاری فرد دیگری از این صحنه جهت اخاذی فیلم گرفتند و فیلم را پخش کردند.
اولا میخواهم بدانم شخص ثالثی که ربطی به موضوع ندارد ولی فیلم به دست او رسیده، می‌تواند از دوست من شکایت کند؟
دوما دادگاه بدون شکایت فاعل و مفعول با کمک فیلم به جرم رسیدگی میکند؟
سوما اگر دوست من منکر این رابطه شود و بگوید داخل فیلم من نیستم، باز دادگاه اصرار دارد که او را محاکمه کند؟ اینها در شرایطی هست که فاعل و مفعول شکایتی ندارند.
اگر جرم اثبات شود، مجازات چیست؟ البته داخل فیلم دخول مشهود نیست.

کسانی که فیلم را خرید و فروش کرده اند چه مجازاتی دارند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسی که فیلم را پخش کرده مجازات خواهد شد و با انکار طرفین احتمالا پرونده بسته میشه و اگر دادگاه بخواد رسیدگی کنه اگر انکار کنند به جرم لواط محکوم نخواهند شد