مشاوره حقوقی رایگان - فرزند

من دختری 6ماهه دارم، با خانواده همسرم یه ساختمون زندگی میکنیم همسرم و مادرشون میخوان هرطور شده سلطه گری کنن، همسرم بدون من بچه رو خونه خواهر برادرش میبره میگمم نبر میگه به تو ربطی نداره پدرش منم دلم میخواد ببرم، یا خواهرش میاد بچه رو چندساعت میبره خونشون چندتا کوچه فاصلس میگم نده میگه پدرشم صلاحشو من میدونم ، راه قانونی هست جلوی این کار همسرمو بگیرم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
حضانت تا 7 سالکی با مادر است هرچند پدر نیز وظیفه حفظ ومراقبت از طفل را دارد ولیکن جهت جلوگیری از تنش بهتر است با مذاکره مشکل را حل نمایید