مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

باسلام حدود 5سال است که به یکی از همسایگان که سرهنگ بازنشسته هم بود وآن موقع حدود 5تا6میلیون حقوق میگرفت بدلیل مشکلات مالی پول قرض دادم هرموقع میآمد و2میلیون 5میلیون میگرفت چند باری گرفت و آورد وکم کم شروع به گرفتن کرد و میگفت ماه بعد میارم ماه بعد بهانه میاورد ودوباره میگرفت و وعده سرخرمن میداد که هردفعه برای گرفتن پول سفته هم میداد من حدود 25میلیون دادم و65میلیون ازش سفته دارم که بعدش متوجه شدم که این فقط ازمن نمیگرفته از خیلی ها گرفته به همین شکل که من بخاطر همسایه گری تا لحظه آخر شکایت نکردم که داماد ایشان که متوجه این بدهی ایشان میشود تمام مال خونه ماشین وخونه درتهران زمین شالی زاری همه را به نام خودش میکند تا مردم دستشان کوتاه شود حتی یک شکایت صوری کرده وحقوق ایشان راهم بابت بدهی صوری توقیف کرده است حال دیگران نمیتوانند کاری کنند چون داماد زودتر از همه شکایت کرده و از پدرزن سفته گرفته که من بابت بدهی خود این مال و اموال را به نام زده ام حال مردم بخاطر 10میلیون باید صبر کنند تا شاکی اول تسویه نماید که شاکی اول دامادایشان میشود.مدتی هست که متواریست و ما دستمان کوتاه آیا بدلیل فرار از دین میتوان مالی راکه بنام داماد زده است را برگرداند خواهشمند است راهنمایی کنید از چه راهی میتوانیم به پول خود برسیم.سپاسگذار

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر برای تحقق جرم فرار از دین ، باید ابتدا حکم محکومیت قطعی مدیون در دادگاه صادر بشود و سپس مدیون مال خود را به دیگری انتقال بدهد
شما باید دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید و سپس شما هم در خواست توقیف اموال ایشان را نمایید ( توقیف مازاد امکان دارد ) و درخواست حکم جلب محکوم را نمایید

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

اثبات معامله ی صوری شرایطی دارد که نیاز به توضحات بیشتری از جانبشما می باشد در صورت امکان از طریق مشاوره ی تلفنس اقدام فرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود فرار از دین زمانی رخ می دهد که بعد از رای قطعی باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما باید دادخواست مطالبه وجه را ارائه دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید بعد از صدور حکم قطعی انتقال صورت بگیرد تا معامله فرار از دین محسوب گردد
فلذا می تواند از مصادیق معامله صوری و جهت فرار از دین باشد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می تواند از مصادیق فرار از پرداخت دین باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر ثابت شود معامله صوری بوده است باطل است.

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام فرار از دین منوط به صدور رأی محکومیت قطعی است به همین علت اگر دادنامه قطعی مبنی بدهی فرد وجود داشته فرار از دین و معامله صوری است در غیر اینصورت شما می بایست با تقدیم دادخواست دعوی حقوقی مبنی بر مطالبه وجه طرح نمایید و پس از اخذ رأی و صدور اجراییه برای توقیف اموال اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بعد از صدور رای قطعی انتقال داده باشد تحت عنوان معامله صوری به قصد فرار از دین قابل شکایت است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
مدارک وادله شما باید بررسی تا اظهارنظر دقیق صورت پذیرد