مشاوره حقوقی رایگان - نحوه دریافت دیه از بیمه

من 16 فروردین امسال با موتور سیکلت به یک پیرزن برخورد کردم و در هنگام حادثه بیمه موتور سیکلت داشتم با گواهینامه ماشین. الان از من شکایت شده که شاکی دچار صدمه بدنی شده و باید دیه بدم..آیا بیمه دیه رو پرداخت می‌کنه با توجه به نوع گواهینامه ام..من الان نزدیک به ماهه گواهینامه موتور گرفتم و موتور رو هم فروختم به یکی دیگری اما در زمان حادثه کلیه پلاک و کارت موتور به اسم خودم بوده و الان هم اعتبار بیمه نامه ام تموم شده. ممنون راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

متاسفانه چون اعتبار بیمه نامه تمام شده شما مسئول پرداخت هستید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله بیمه باید خسارت زیان دیده را پرداخت نماید و برای پرداخت توسط بیمه تمام مدارک و بیمه نامه و اسناد موتور را باید به بیمه
تسلیم نمایید