مشاوره حقوقی رایگان - استرداد لاشه چک

با سلام. آیا قاضی با توجه به اینکه چک ها خرج شده باشد و دست شخص ثالث باشد رای به استرداد لاشه چک میده ؟؟؟؟؟ اگر بده چکها غیر قابل وصول میشوند.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با سلام
در صورتیکه دارنده با حسن نیت باشد متاسفانه باید چک ها را پرداخت نماید در غیر اینصورت میتوانید لاشه چک را مسترد نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما خیلی کلی است دلیل استرداد چک را نفرموده اید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
حکم به استرداد لاسه جک خواهد داد ولکین انر در دست اشخاص ثالث بتشد تبعات حقوقی مختلفی خواهد داشت که ان هم راهکار ومسیر قانونی خودرا دارد که مفصل می باسد در صورت نیاز به توضیحات بیشتر تماس حاصل فرمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اصولا خیر اگر دارنده چک ، دارای حسن نیت باشد درخواست استرداد لاشه چک رد خواهد شد مگر

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

وقتی دادگاه دستور استرداد لاشه صادر کند قاعدتا غیر قابل وصول است لیکن وقتی چک در اختیار ثالث باشد و ثالث نسبت به آن مدعی باشد ، حکم به استرداد صادر نمی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شخص ثالث سونیت در اخذ چک نداشته باشد شما باید وجه انرا بپردازید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

توضیح دهید منظور شما چیست اصل بر این است که دارنده ی چک دارنده ی با حسن نیت است و ادعای خلاف آن با مدعی است که ثابت کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما کامل نیست
نتیجه دادگاه قابل پیش بینی نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر دارنده با حسن نیت باشد باید پرداخت گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر دارنده با‌ حسن نیت باشد باید پرداخت صورت گیرد.