مشاوره حقوقی رایگان - سوال

سلام من به اجبار ضامن کسی شدم و همچنین به اجبار آن شخص به نام من وام گرفته است برای اینکه برای من در آینده مشکلی پیش نیاید الان باید چکار کنم .تشکر

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

اگر فقط ضامن هستید: شما به این دلیل که نگران پرداخت نکردن اقساط وام از جانب آن شخص در آینده هستید نمی توانید اقدام قانونی انجام دهید و در آینده اگر آن شخص اقساط را پرداخت نکرد آن گاه برای پرداخت اقساط به شما رجوع می شود یا از حقوقتان کسر می گردد و شما در آن صورت می توانید حین پرداخت کردن اقساط یا بعد از پرداخت، دعوای مطالبه وجه علیه کسی که او را ضمانت کرده اید مطرح کنید.
اگر وام گیرنده شما هستید و شما به بانک بدهکارید ولی ضامن نیستید: چون وام به نام شماست شما مسئول پرداخت وام هستید و برای پس گرفتن پولتان می توانید دادخواست استرداد وجه بدهید که البته اگر دست نوشته و شاهدی نداشته باشید نمی توانید پولتان را پس بگیرید.

یک وکیل

با دادراه همنظر هستم