مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی زمین کشاورزی

با سلام من یک پرونده تصرف عدوانی در زمین کشاورزی در شورای حل اختلاف هستم و شورای حل اختلاف بدون رضایت من بی خبر از من رضایت بی قید و شرط را صادر و به دادگستری و شعبه کیفری فرستاده اند و قاضی با توجه به صورتجلسه شورای حل اختلاف بدون امضای شاکی و رییس شعبه شورای حل اختلاف حکم رضایت بدون قید و شرط را صادر کرده است و در حال حاضر اینجانب برای جلوگیری از ضایع شدن حق قانونی خودم که زمین کشاورزی را تصرف عدوانی و در آن درخت کاشته اند چکار کنم که متشاکی در صورتجلسه کارشناس دادگستری جرم خودش را قبول کرده است

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

کاشت درخت نشان دهنده سبق تصرف است و ب همین دلیل چنین حکمی صادر شده ولی شما میتوانید به این رای اعتراض کنید تا مجددا رسیدگی شود جهت نیاز به اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، اگر رضایتنامه ای بدون امضای شما تنظیم شده ، میتوانید منکر رضایت باشید . قاضی پرونده موضوع را راسا بررسی کرده و به اصالت رضایتنامه رسیدگی می‏‌کند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
به شعبه کیفری مراجعه ومراتب اعتراض خودرا مبنی بر صورتجلسه سازش اعلام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ظاهرا شما شکایت خود را اشتباه مطرح کرده اید
اگر ملک سابقا در تصرف متشاکی باشد و متشاکی
در زمین ، درخت کاشته باشد ، این نشانه تصرف سابق متشاکی است و در خواست شما رد خواهد
شد مگر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به شعبه کیفری مراجعه ومراتب اعتراض خودرا مبنی بر صورتجلسه سازش اعلام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اعتراض کنید
یا دادخواست تصرف عدوانی بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به شعبه کیفری اعتراض خود را و عدم رضایت نسبت به صورتجلسه سازش را اعلام فرمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به رای اعتراض کنید تا مجدد رسیدگی شود