مشاوره حقوقی رایگان - پلمپ حق الارث مشاعی

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده برای گرفتن حق الارث خود از برادران و عموهای خود که مال بنده را تصرف کرده اند شکایت کرده و دستور فروش را نیز گرفته ام البته از طریق وکیلم اینکار را انجام داده ام حال سوال من این است آیا بنده میتوانم ملک مذکور را که مشاع میباشد را از طریق دادگاه پلمپ نمایم زیرا برادران و عموهای بنده راضی به فروش ملک نیستند ضمنا ملک مذکور تجاری میباشد
با تشکر از شما

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

شما می توانید دادخواست خلع ید (به طور خاص) را علیه متصرف یا متصرفان انجام دهید.