مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین به دست همسایه با دیوار کشی بیشتر و دلخواهانه

با سلام و خسته نباشید اگر این حقیر رو در خصوص موضوعی که بیان می کنم راهنمایی کنید بی نهایت سپاسگزارم
من سال گذشته اقدام به خرید تضمینی در استان گیلان در یکی از روستاها کردم که تمامی مدارک موجود زمین رو دریافت کردیم از سیماک و تاییدیه بنیاد مسکن مبنی بر اجازه ساخت مسکن 389 متر مساحت زمین که بنیاد مسکن 176 متر اجازه ساخت را داده است حال همسایه مجاور زمین با احداث دیوار مشترک به متراژ دلخواه خود وارد زمینه ما شده است حدود سی متر زمین را به نفع خود تصرف کرده و متاسفانه با شکایت ما در دهیاری روستا هیچ نتیجه ای نگرفتیم چون دهیاری هیچ اقدامی انجام نمی دهد حتی مراحلی که وظیفه می باشد مبنی بر تاییدیه اجازه ساخت ما نمی‌دهد آیا در دادگاه می توانیم اقدام کنیم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله تصرف عدوانی در دادگاه مطرح کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شمامیتوانیدهم شکایت کیفری وهم حقوقی مطرح نماییدودرصورتی داشتن دلایل مالکیت قطعانتیجه میگیرید