مشاوره حقوقی رایگان - توقیف دارایی و حساب

با سلام
بنده ملکی رو به املاک سپردم تا بفروشد و هیچ دخالتی در فروش و قیمت گذاری نداشتم فقط هنگام قولنامه رفتم و امضا کردم . حالا بعد از گذشت 20 روز سند هم بصورت وکالت واگذار شد (ملک مذبور مزایده ای و وام دار بود که به رویت و تفهیم خریدار رسید ) حال بعد از مدت چند ماه خریدار شکایت کرده که متراژ فروخته شده کم هست در صورتی که در قولنامه متراژ قید نشده . از انجا که به علت برخی مشکلات پیش اومده بنده در جلسات رسیدگی حاضر نشدم درحال حاضر رای غیابی گرفتن و اموال و حسابهای بنده را توقیف کردند و خودرویی که چند سال پیش فروختم و تعویض پلاک نکردم نیز توقیف شده چگونه اقدام سریع برای رفع توقیف اموالم کنم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر در تعهدنامه ، متراژ ذکر نشده باشد ، خریدار باید با ادله و مدارک اثبات نماید که ، فروشنده متراژ خاصی را فروخته است
و برای رفع توقیف اموال ، شما باید واخواهی نمایید و

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،در این خصوص باید واخواهی نمایید.و با دلایل و مدارک موجود دفاع کنید.و رفع توقیف خودرو را بخواهید.
البته شخص متصرف خودرو نیز باید اعتراض ثالث اجرایی نماید.