مشاوره حقوقی رایگان - درخواست حق پرستاری ونگهداری ازمادر

باسلام واحترام
خاله ای دارم 50ساله ، باچهار برادر وسه خواهر،که پس از فوت پدر بزرگم مدت 24 سال است که مسئولیت نگهداری مادر بزرگم که پیر وناتوان،بیماری کبد وآلزایمر داشته را ناچاراً تقبل وتحمل نموده است،ایشان در مدت 24 سال با حداقل درآمد سالیه از املاک پدربزرگم باسختی مخارج زندگیشان را تامین کرده وحتی بخاطر مادربزرگم ازدواج ننموده است،پس ازفوت مادربزرگم درتاریخ95/7/21 وارثین محترم ادعای تقسیم اموال پدربزرگم رادارند،که البته منطقی وقابل قبول است ،فقط موجب نیستند تا حق الزحمه و پرستاری کردن از مادربزرگم رادر این 24 سال پرداخت نمایند(البته این ادعا راسه نفر از وارثین قبول دارند فقط چهار نفر دیگر همکاری ننموده وهیچ هزینه ای را تقبل نمی کنند)
حال سوال من این است آیا بااستشهاد محلی وتائید چند نفر میتوانند نسبت به احقاق حقوق خود اقدام نماید؟وهزینه پرستاری ونگهداری مادربزرگم راباوجود اینکه 24 سال از عمر خودرا صرف کرده اخذ نماید ؟ هزینه پرستاری ایشان بصورت شبانه روزی حدوداً چقدر خواهد بود ؟لطفاًراهنمائی بفرمائید. «باتشکر »

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

اگر شاهدی وجود داشته باشد و حاضر باشد شهادت دهد که فرد پرستار با مادربزرگ شما توافقی کرده که مبلغی به او پرداخت کند یا توافق شده که بخشی از مال موروثی در قبال نگهداری به او داده شود، ولی این مبلغ یا مال به او داده نشده باشد، یا این که سایر وراث بر چنین موضوعی شهادت دهند، و ثابت شود که فرد پرستار طلبکار است، اولویت با پرداخت طلب او است و بعد از آن نوبت به تقسیم ارث می رسد. البته فرآیند آن طولانی است و فرد پرستار باید خودش دادخواست دهد. نرخ یکسانی برای نگهداری از سالمند در قانون مشخص نشده و بسته به شرایط سالمند متغیر می باشد. معمولا توافقی است.