مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در حمل و نگهداری مواد مخدر

با سلام
قرار مشارکت در حمل و نگهداری مواد مخدر به مقدار 82 گرم هرویین و 28 گرم شیشه چیست؟
سه نفر بودن که جنس مال نفر اول بوده ولی گردن نگرفته دو نفر دیگه هم گردن نگرفتن به همین خاطر قاضی برای هر سه حکم مشارکت صادر کرده ولی نمیدونم حکمش چی هست ایا میشود با گرفتن وکیل به برادرم که نفر سوم هست کمکی کرد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام جرم مشارکت در حمل هروئین و شیشه ، مجازات سنگین حبس و جزا نقدی و مصادره خودرو خواهد داشت
تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

جرم سنگینی است و نیاز به بررسی دقیق دارد از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید