مشاوره حقوقی رایگان - مشکل حقوقی

باسلام خدمت وکلا محترم
مشکل بنده اینه سال 89میباشد که پدرم کارمند رسمی شهرداری بوده و 28سال سابقه بیمه داشته که متاسفانه سال 89فوت میکنند اما دلایلی وجود دارد آیا امکان داره شکایت کنیم به چند دلیل اینکه نگهبان شیفت شب بوده و اینکه تلفن اداره قطع بوده و بدلیل اینکه نگهبان شیفت شب فقط یک نفر بوده و اگر ترک پست انجام میداد منجر به خسارت و دزدی از محل کار میشد
و باتوجه اینکه پدرم 28سال سابقه داشته چرا فقط فقط 8میلیون بیمه پاداش و سنوات بهمون دادن آیا امکان اعتراض به چنین مواردی هست چون واقعا احساس میکنم حق پدرم رو خوردن

پاسخ ها :

پاداش پایان کار سنوات پایان کار