مشاوره حقوقی رایگان - چگونه ميشه زمان رسيدگي دادگاه را طولاني كرد

يك ملك بابت بدهي بانكي به مزايده رفت
و بانك ٣/٣ دانگ از ٦ دانگ را بابت طلبش بنام خودش انتقال داد
و پس از آن دادخواست تخليه و دريافت اجرت المثل زمان تصرف را نموده
تاريخ دادگاه ١٠ روز ديگه است
چگونه ميشه زمان رسيدگي دادگاه را طولاني كرد
و زمان تخليه ملك را به تعويق انداخت؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" پرسشگر عزیز " قصد ما در این درگاه در ارائه خدمات مشاوره حقوقی رایگان ، مساعد به مظلوم و صاحب حق است و نه راهنمایی و ارشاد جهت گریز و فرار از قانون !

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

حکم صادر شده است و دستور نیز اجرایی شده باید دید تجدید نظر و یا سایر راه های مرتبط موجود است یا خیر

یک وکیل

با سلام اگر رای غیابی باشد یعنی عدم حضور در جلسه.

یک وکیل

بنده با سرکار خانم جرجانی موافقم