مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ورودثالث

باسلام وعرض ادب
اینجانب تعدادی برگ چک به برادرم دادم که طی انعقاد قراردادی ازیک شخصی اجناسی را خریداری نمودوشماره چکها را درقرارداد قید نمود همچنین محل وصول چکها راهم در صورت پاس نشدن درهمان قزارداد معین نمود
پس از اینکه تعدادی از چکها پاس نشد . طلبکار چکها را به اجرا گذاشت وبرادر اینجانب درخواست ورود ثالث تنظیم نمود واجناس ووسایلی را که در قرار داد ذکر شده بود برای ردمال به طلبکار معرفی نمود
لکن علی رغم ثبت ورود ثالث واینکه برادرم عهده دار رد کلیه دیون طلبکار شده است بازهم اینجانب درمظان اتهام قرار دارم ووسیله نقلیه شخصی اینجانب را که توقیف نموده اند رفع توقیف ننمودندوحساب بانکی اینجانب نیز همچنان مسدود است
خواهشمندم راهنمایی فرمایید ازطریق قانونی چه مسیری را باید دنبال نمایم
قبلا ازمساعدت و راهنمایی که میفرمایید کمال تشكررا دارم

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

چون شما صادرکننده چک هستید و چک هم بابت بدهی صادر شده است بایستی پرداخت کنید. در هر حال شما می توانید به برادرتان رجوع کنید.