مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع از سابقه کیفری

سلام. برادر من دارای سابقه کیفری است. به دختری علاقمند شده که عموی آن دختر درجه دار نظامی می باشد آیا عموی این خانم با توجه به شغلش می تواند از طریق مشخصات برادرم پی به سابقه محکومیت برادرم ببرد؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق روتین قانونی خیر

مهدي  كارگردوست حقيقي

مهدي كارگردوست حقيقي :

سلام. باید گفت می تواند ولی اگر حتی نتواند برادر شما نباید این موضوع را در مسئله مهم ازدواج کتمان نماید زیرا پنهان داشتن این موضوع در آینده اثرات بسیار نامطلوبی می تواند داشته باشد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله البته فقط سابقه کیفری موثر ، قابل تشخیص است و گواهی سو پیشینه صادر خواهد
شد ولی در