مشاوره حقوقی رایگان - سوپیشینه

سلام.من سال 95به 10سال حبس بدلیل سرقت مقرون به آزار محکوم شدم و نهایتا با یکسال حبس و آزادی مشروط سال 97آزاد شدم ، درخواست گواهی دادم در اپلیکیشن عدالت همراه، بصورت اینترنتی،این جواب برام اومد . پيرو درخواست شما با كد رهگيري ... مبني بر صدور گواهي عدم سوء پيشينه كيفري، با توجه به وجود سابقه محكوميت صدور گواهي عدم سوء پيشينه براي شما مقدور نمي باشد مي‌توانيد جهت اطلاع بيشتر به واحد سجل كيفري دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان اهواز مراجعه نمائيد.این یعنی چی؟ میتونم استخدام بشم یا نه ؟؟

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

در مورد استخدام شدن بستگی به قوانین مکانی دارد که شما قصد استخدام شدن دارید
ولی شما دارای سو پیشینه هستید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام یعنی شما دارای سابقه کیفری موثر میباشد و گواهی سو پیشینه صادر خواهد. شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام. متاسفانه شما فعلا سوء پیشینه موثر دارید