مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی دستگیری متهم و راه ارتباطی با حفاظت ...

15روز پیش یکی از اعضا که میگن جز نیروی ...... هست 800کیلومتر میان و خواهرمو به قصد گذاشتن سر کار و تهیه کار بدون اجازه خانواده میبرن و هیچ گونه خبری از خواهرم نداریم و ایشون و خیلی از نهادها باهاشون همکاری میکنن و دستگیر نمیشه و ما اطلاعی از خواهرمون نداریم ایشون هم مرتکب آدم ربایی شده هم اغفال دختر 20ساله در حالیکه خودشون 44سال سن دارن و این همه راه با ماشین شخصی اومدن بدون اجازه بردنش

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اطلاعات که دادید برای ارشاد شما کافی نمی باشد .